Werkzaamheden

 

Timmerwerken

U kunt bij ons terecht voor: deuren, kozijnen, hang en sluitwerk, kamerverbouwingen, plafonds, vloeren, wanden etc. Natuurlijk voeren wij ook alle voorkomende reparatie- en onderhoudwerk op dit gebied uit.

Schilderwerken

Naast het timmerwerk is het schilderwerk een veelvoorkomende werkzaamheid. U kunt bij ons terecht voor zowel binnen- als buitenschilderwerk. Een huis, zowel binnen dan wel buiten doen wij met deskundigheid. U heeft al gelezen dat timmerwerk door ons wordt uitgevoerd. Een voordeel hiervan is dat wij, voorafgaande aan het schilderwerk, ook de houtreparaties kunnen doen. Wij kunnen natuurlijk ook glaszetten, ramen, deuren en kozijnen repareren waar nodig is, voorbehandelen, schilderen, aflakken etc.
Wij werken altijd met de betere materialen zodat u het geheel met een gerust hart aan ons kunt toevertrouwen.

Stucadoorswerken

Wij kunnen op dit gebied de volgende werkzaamheden uitvoeren : wanden strak stukadoren, wanden spachtelen in de gewenste kleuren. Kleine reparaties aan het plafond worden ook door ons uitgevoerd. Eerlijkheidshalve moeten we wel aangeven dat niet elke structuur door ons aangebracht kan worden, maar met overleg zal er veel mogelijk zijn. Natuurlijk is het wel zo, hetgeen wij aangeven te kunnen wordt dan ook vakkundig, mooi en netjes uitgevoerd.

Dakwerken

Wij plaatsen voor u dakramen, vervangen kapotte dakpannen maar ook het schoonmaken en repareren van dakgoten. Een veel voorkomende werkzaamheid is het aanbrengen van dakgootbescherming, waarbij er nauwelijks nog blad in de goot terecht kan komen.

Metselwerken

Hierbij moet u denken aan het plaatsen van een gemetselde scheidingswand en alle kleine voorkomende metselwerkzaamheden zowel binnen als buiten.

Sanitair

Het renoveren van een toiletruimte of doucheruimte. Alle voorkomende werkzaamheden zoals het verwijderen van oud sanitair, het plaatsen van nieuw sanitair, aanbrengen van tegelwerk, leggen van plavuizen, verplaatsen en aansluiten van waterleiding, elektra en riool.
Ook het plaatsen van keuken, het aanbrengen van alle aansluitpunten t.b.v. de randapparatuur in uw keuken en het aansluiten hiervan kan door ons worden uitgevoerd.

Buitenwerkzaamheden

Wij geven hiervan een kleine opsomming van de werkzaamheden die door ons kunnen worden uitgevoerd:

Klein onderhoud tuinen
Plaatsen van een erf afscheiding, zowel in hout als in steen
Tuinhuis plaatsen
Kleine tuinpaden en terrassen aanleggen
Aanbrengen van zonwering of rolluiken
Tuinverlichting
Extra buitenkraan aanbrengen
Etc.